Entitaksen kuulumisia

Tammikuu 2019

Uusi vuosi lähtenyt käyntiin lumisena ja hyvin talvisena.
Meillä kovin suunnitellaan jo kevään ulkomaanreissua. Myös uusia ryhmiä on alkanut nyt vuoden vaihteen jälkeen. Kevään aikana mm. keräämme liikuntasuorituksia Kesäksi kuntoon-kampanjassa.
Nauttikaamme nyt talvesta täysillä :)

_____________________________________________________________________

Syyskuu 2018

Olemme saaneet nauttia lämpimästä kesästä. Arki alkaa palaamaan ennalleen. Ryhmät ovat aloittaneet toimintansa ja työntekijöiden kesälomat on vietetty.
Grillikauden päätös pidettiin elokuun lopulla.
Työntekijöistä Salla on palannut taas kuvioihin. Kirsin virkavapaa jatkuu äitiyslomana. Syksyn aikana myös opiskelijoita tulee meille harjoitteluihin.
Toivottelemme värikkäitä syksyn hetkiä :)

____________________________________________________________________ 

Toukokuu 2018

Kevät on jo täysin saapunut, melkeinpä voisi sanoa, että on jo kesä. Mölkynpeluut on aloitettu Entitaksen pihalla ja kesäkukat istutettu koristamaan pihamaata. Grillikausikin on jo avattu. Kevään aikana meillä on ollut pieniä työntekijämuutoksia. Keittiövastaava Kirsi jäi pienelle virkavapaalle, ja Aila on häntä sijaistamassa. Myös Salla ja pidemmälle lomalle ja palaa syksyllä kuvioihin. Kevään aikana myös opiskelijoita on ollut meillä harjoittelussa.
Monenmoista toimintaa on meillä käynnissä. Ryhmistä mm. Musaryhmät harjoittelevat soitantojaan, nyt juuri on alkanut Kevyt kesäkerho, naisten- ja miestenryhmät touhuavat omia juttujaan ja erilaisia retkiä on paljon suunnitteilla. Lämpimiä kelejä toivotellaan täältä :)

_____________________________________________________________________

Helmikuu 2018

Uusi vuosi on jälleen pyörähtänyt reippaasti käyntiin. Viime vuoden loppuun kuului taas monenmoista mukavaa: perinteiset Entitaksen Halloweenjuhlat, kekriateria, laivareissu, pikkujouluja, joulunviettoa ja uuden vuoden juhlintaa muun muassa. Uusi vuosi toi mukanaan jälleen hieman työntekijämuutoksia, vaikkakin tutut kasvot täällä pyörivät edelleen. Vuodenvaihteen jälkeen myös ryhmät ovat palanneet tauoiltaan ja päiväjärjestys palannut normaaliksi. Erilaisia retkiä ja yhteistä tekemistä on talven ja alkukevään varalle jo paljon suunnitteilla.

Mukavaa keskitalvea kaikille!

toivottelee Entitaksen poppoo

 ______________________________________________________________________

Syyskuu 2017

Syksy alkaa olla jo pitkällä ja kesästä jäi taas paljon hyviä muistoja muisteltavaksi. Perinteisellä ulkomaanreissulla käytiin tänä vuonna Prahassa. Lisäksi kesän aikana on ollut paljon erilaista touhua ja tekemistä; juhannusjuhlia, Pappisen syysleiri, piknik-risteily, yhteistä pelailua ja ulkoilua, grillailua ja uimista.

Syksylle on suunnitteilla taas jo monenlaista mukavaa. Ryhmät ovat palailleet kesätauolta ja muun muassa musaryhmä jatkaa taas toimintaansa oltuaan jo jonkin aikaa tauolla.

Rauhallista syksyä kaikille,

toivottaa Entitaksen väki

______________________________________________________________________  

Toukokuu 2017

Kevään aikana Entitaksessa ollaan vietetty perinteisiä kevään juhlia, pääsiäistä ja vappua, sekä tietysti Entitaksen 8-vuotissynttäreitä. Kesäksi on suunnitteilla mm. ulkomaanreissua ja laivareissua.
Tämän kevään kelit ovat olleet melko vaihtelevat ja arvaamattomat, mutta ehkä tässä kohta jo päästään aloittelemaan mölkkykautta ja grillaamista.
Entitaksen pihalla on pieni "huvimaja", jolle tällä hetkellä kehitellään nimeä.
Kesä alkaa olemaan melko lähellä, ja tietysti henkilökunnan kesälomat vaikuttavat hieman siihen, että työntekijöissä on pientä vaihtelua ja kesälomasijaisia tulee töihin. Syksyllä taas tilanne normalisoituu :)

Mukavaa ja aurinkoista kesän odottelua kaikille :)

______________________________________________________________________

Tammikuu 2017

Entitaksen loppuvuosi 2016 sujui mukavasti. Syksyn ja alkutalven ohjelmaan kuului muun muassa piknik-risteily, reissu Käsityömessuille Tampereelle, Halloweenin juhlintaa, pikkujoulut, jouluaterian syömistä sekä jouluostosretki Myllyyn. Myös Entitaksen oma bändi, Harmittomat, ilahdutti laulullaan ja soitollaan yhden keikan verran.  Joulun aikoihin hiljennyimme pyhien viettoon ja uutta vuotta vastaanotimme yhdessä hyvän ruuan, yhdessäolon, tinan valamisen ja rakettien ihailun parissa.

Mukavaa ja menestyksekästä alkavaa vuotta 2017 kaikille!

______________________________________________________________________

Syyskuu 2016

Syksyiset terveiset kaikille täältä Entitaksesta! Kesä meni jälleen hujauksessa ja touhua ja tekemistä riitti; juhannusjuhlia, grillausta, uimista, mölkyn peluuta, perinteisten kesäolympialaisten merkeissä kisaamista, vuotuisella Pappisten syysleirillä rentoutumista, risteilyä, retkiä ja reissuja moniin eri kohteisiin. Yhdessä olemista ja kesästä nauttimista. Tämän vuoden Entitaksen ulkomaanmatka suuntautui heinäkuussa helteisen Budapestin sykkeeseen ja matka oli jälleen oikein onnistunut.

Syksyn tullen jatkamme taas entiseen malliin. Tutut ryhmät ovat palailleet kesätauolta ja hieman uusia tuuliakin puhaltaa.

Värikästä syksyä kaikille! :-)

______________________________________________________________________ 

Huhtikuu 2016

Vuosi on jo hurjaa vauhtia etenemässä ja kevät jo pitkällä. Alkuvuoden aikana Entitaksen taideryhmä järjesti menestyksekkään taidenäyttelyn Loimaalla ja kävijöitä riitti. Lisäksi olemme tehneet muun muassa luontoretkiä talvisia maisemia ihailemaan ja makkaraa paistamaan, käyneet avannossa, liikkuneet ja pelailleet, juhlineet 7-vuotiasta Entitasta sekä viettäneet monia mukavia hetkiä yhdessä oleillen. Kevään edetessä on suunnitteilla taas kaikenlaista mukavaa.

Mukavaa keväänjatkoa kaikille!

______________________________________________________________________

Tammikuu 2016

Oikein menestyksekästä Uutta Vuotta 2016!

Loppuvuosi kului vauhdilla ja nyt onkin aika jo siirtää katseet tulevaan vuoteen. Entitaksessa vuoden viimeiset hetket kuluivat yhdessä rauhoittuen, perinteisesti Joulua juhlistaen ja Uuden Vuoden raketteja ihaillen. Vuodenvaihteen jälkeen ryhmät jatkuvat taas normaaliin tapaan. Henkilökuntaankin on tullut muutoksia, Kirsin jäädessä äitiyslomalle, Henrin jäädessä hetkeksi pois ja Tiinan palatessa takaisin töihin. Myös Minna on liittynyt iloiseen työntekijäjoukkoomme.

 Reipasta vuodenalkua kaikille! :-)

_____________________________________________________________________

Lokakuu 2015

Kesä meni ohi hujauksessa ja nyt ollaankin jo saatu nauttia ensimmäisistä kirpsakoista pakkasaamuista. Entitaksen kesään kuului monenlaista mukavaa toimintaa yhdessä, muun muassa erilaisia retkiä ja reissuja, juhannuksen juhlintaa, kesäteatterireissuja, musaryhmän keikkoja, uimista ja grllaamista, mölkyn pelailua, perinteiset kesäolympialaiset, laivareissu Viking Gracelle sekä alkusyksystä jokavuotinen syysleiri Pappisten lavalla.

Kun kesälle on jätetty hyvästit taas hetkeksi, on aika suunnata katse tulevaan talveen. Entitaksessa ryhmät ovat taas kesän jälkeen jatkaneet toimintaansa normaaliin tapaan. Ryhmiä meillä tällä hetkellä riittää, on jokaiselle; musiikki-, taide-, askartelu- ja käsityöryhmät, runo- ja kirjallisuusryhmä, elämäntaparyhmä "inkkarit", miesten ja naisten ryhmät sekä monenlaista liikuntaa, pelailua ja yhdessä tekemistä. Lisäksi työtoiminta ahkeroi edelleen kaksi kertaa viikossa erilaisten työtehtävien parissa.

 Syksyn värikkyydestä nauttien,

 Entitaksen väki

 _____________________________________________________________________

 

Toukokuu 2015

Meillä täällä Entitaksessa on riittänyt koko kevään ajan monenmoista tekemistä ja toimintaa, aina taideryhmän taidenäyttelystä erilaisiin retkiin ja reissuihin sekä Entitaksen 6-vuotissynttäreiden juhlistamiseen. Perinteinen ulkomaanmatka suuntautui tänä keväänä aurinkoiseen Vilnaan. Reissu oli oikein onnistunut ja matkalaiset palasivat takaisin Loimaalle hymyissä suin.

Kesän koittaessa alkavat vähitellen myös henkilökunnan kesälomat, joten pientä vaihtelua ja kesätyöntekijöitä on siis tiedossa. Nyt nautitaan kuitenkin vielä viimeisistä kevään henkäyksistä, ennen kuin valmistaudutaan ottamaan kesä vastaan. Uintireissuja ja mölkky- sekä grillikauden avaamista odotellessa.

Mukavaa kesän odotusta kaikille!

______________________________________________________________________

Tammikuu 2015

Pyhät on nyt juhlittu ja uusi vuosi on pyörähtänyt kunnolla käyntiin. Loppuvuosi kului rauhallisesti Joulua juhlistaen ja vuodenvaihteen ilotulitteita ihastellen.

Meillä toiminta jatkuu normaaliin tapaan ja kuluvaksi vuodeksi onkin jo suunnitteilla kaikenlaista mukavaa.

Tammikuussa miestenryhmä sai rinnalleen naistenryhmän. Myös pientä henkilöstömuutosta on tapahtunut, Tiinan jäätyä äitiyslomalle.

Reippain mielin kohti uuden vuoden kujeita! :)

 


 

Joulukuu 2014

Vuosi alkaa olla lopuillaan. Loppuvuosi onkin hieman rauhallisempi meillä täällä Entitaksessa.Uutena ryhmänä loppusyksystä aloitti Miesten ryhmä. Ryhmä kävi mm. kokeilemassa jousiammuntaa ja teki ostosreissun Ideaparkiin. Ryhmän toiminta jatkuu ensi vuonna, samoin kuin muidenkin nyt Joulun ja Vuodenvaihteen aikana tauolla olevien ryhmien toiminta.
Jouluruuasta olemme jo kerinneet nauttimaan. Pöytä laitettiin koreaksi ja kaikki saivat vatsan täydeltä Jouluherkkuja.
Kiitämme kaikista korteista ja muistamisista ja toivotamme Mukavaa Joulua ja Onnekasta alkavaa vuotta kaikille! :)


 

Syyskuu 2014

Nyt kun kesä mennyt on, syksy saapuu..

Kesä hujahti nopeasti. Nyt saamme nauttia syksyn antimista. Kesällä myös Entitaksessa otettiin hieman rennommin. Nyt syksyn alkaessa erilaiset ryhmät palaavat kesätauolta ja palaamme niin sanotusti normaaliin arkirytmiin.
Syyskuun aikana myös Kaitsu palaa töihin.
Syksyn aikana teemme myös laivareissun Viking Gracella.

Mukavaa syksyä kaikille :)

_____________________________________________________________________

Toukokuu 2014

Kevät on tullut ja luonto alkaa vihertää mukavasti. Entitaksessa alkuvuodesta on taas tapahtunut vaikka mitä. Entitaksen 5-vuotissynttäreitä vietettiin juhlien merkeissä, Pääsiäistä ja Vappua juhlistettiin ja osa porukasta teki matkan Amsterdamiin.

Kevään aikana olemme saaneet myös kuntoon uuden ryhmätilan, jossa voi nyt uudistetuissa tiloissa pitää esimerkiksi musaryhmää.

Grillikausi on vielä avaamatta, mukavia kelejä tässä siis odottelemme.

 


Tammikuu 2014

Vuosi on vaihtunut ja pyhien jälkeen toiminta meillä on jo tasaantunut normaaliin päiväjärjestykseen.

Viime vuoden loppupuolella mm. vietettiin pikkujoulua, nautittiin joulupöydän antimista ja vuosi vaihtui iloisesti tinoja valaen.

Tänä vuonna tammikuussa meillä on aloittanut uusi työntekijä, Marko. 

 


Syyskuu 2013

Kesän aikana ehti taas tapahtua monenlaista. Erilaista ohjelmaa oli onkireissusta grillaushetkiin.

Uintireissut tehtiin kesän aikana Pappisten lavan uimarannalle. Halukkaat pääsivät polskimaan lämpimään luonnonveteen kauniilla rannalla. Pappisissa järjestettiin myös elokuun lopussa pieni syysleiri. Leiriläiset yöpyivät Pappisten lavalla ja onkivat, saunoivat ja musisoivat mukavassa tunnelmassa.

Näin syksyn tullen myös keilailuvuorot ovat taas alkaneet. Keilaamassa käymme perjantaisin.

Entitaksella on myös oma yhtye Harmittomat ja he ovat olleet esiintymässä kesän aikana mm. Alastarolla.

Syksyllä työntekijämuutoksia on sen verran, että Kai on jäänyt vuorotteluvapaalle.

Reippain mielin jatkamme täällä syksyä ja nautimme luonnon väriloistosta :)

 


Heinäkuu 2013

Keväällä Entitaksesta tehtiin muutaman päivän reissu Berliiniin. Halukkaat pääsivät osallistumaan matkaan ja yhdessä tutustuttiin Berliinin maisemiin ja nähtävyyksiin.

Nyt kesän aikana osa ryhmätoiminnasta on lomailemassa, mutta aktiviteetteja silti löytyy. Esimerkiksi taideryhmäläisten taidenäyttely oli juuri äskettäin. 

Juhannuksena Entitaksessa oli perinteiset juhannusjuhlat. Porukalla grillattiin ja syötiin hyvin, sekä tehtiin vihtoja ja saunottiin.

Kesäaikana Entitaksesta tehdään retkiä eri kesäteattereihin. Krekilän teatterissa ollaan jo käyty ja tarkoitus olisi kiinnostuksen mukaan kiertää lähiseudun kesäteattereita.

Joka torstai on uintipäivä ja silloin uimaan lähdetään näin kesäaikana Pappisten lavan uimarannalle. Perjantaisin pelataan yleensä esimerkiksi sulkkista tai tennistä, ja keilahallin auetessa käydään keilaamassa.

Entitaksen pihalla pelailemme kesäisin porukalla mölkkyä ja muita pihapelejä.